22 februar 2024

Hanne i Højer

Arrangement ved Ruth Lorenzen og Hanne B. Sønnichsen

I butikken hos Hanne i Højer

Vi er nu nået dertil i vores netværk ”Kulturfrauen”, at vi har været på besøg på mange af hinandens arbejdspladser. Derfor foreslog Ruth (Klægager,) at vi besøgte ”Hanne i Højer”. Det var der åbenbart mange, som synes var en god idé – i hvert fald var der 23 tilmeldte, hvilket er noget af det største antal, vi har været oppe på.

Det blev en rigtig fin aften, hvor Hanne efter en fælles velkomst, fortalte sin historie og viste os eksempler på de mange forskellige slags håndværk, som hun mestrer og sælger i sin butik. Det var utroligt inspirerende, og efterfølgende var der et godt salg i butikken – flere fik købt nogle fine ting.

Ruth havde sørget for forplejning i form af nogle fine ”landgangsbrød” og hjemmebagte småkager. Meget fornem servering.

Med baggrund i et forslag fra Anja Rykind (Rødding Højskole) fik vi genoptaget en ”præsentationsrunde, hvor der var lejlighed til også at fortælle om, hvad man er optaget af for tiden. Det har vi faktisk gjort tidligere, og det tænker jeg, at vi skal holde fast i, så vi i netværket kan gøre brug af hinanden.

Vi bød også velkommen til nye medlemmer denne aften. Fra Sønderborg deltog Helle Larsen, der til daglig er ansat på Sønderborg bibliotek. Derudover kom der et nyt medlem syd for grænsen, Lisbeth Bredholt Christensen, der er leder af Mikkelberg Kunst- og Cricketcenter: www.mikkelberg.de. Og endelig gav Hanne Sønnichsen udtryk for, at hun også gerne vil være medlem af netværket fremover.
Dejligt med nye medlemmer.

Anne Enemark, som er webmaster på vores hjemmeside: www.kulturfrauen.dk bad om, at vi lige tjekkede ind på siden, hvis der er noget som skal rettes – under medlemmer. Der mangler også enkelte billeder – eller måske vil nogen have deres skiftet ud. Anne har også tilbudt at tage billeder, så måske det kan gøres i forbindelse med næste møde. Send evt. jeres rettelse eller billede til anne@enemark.dk